4 de des. 2009

Temporada 2009-2010

JISÀS DE NETZERIT O CAPÍTOL ZERO DE LA GUERRA DE LES GALÀXIES

EPISODI 009 - MILS DE MILIONS DE MILLETS



Enguany toca el famós cas Mollit i la corrupció generalitzada, la desafecció pel retard de la sentència estatutària i la cara bruta dels polítics, el primer any de mandat d’Ubeme —flamant premi nobel de la pau per fer la guerra— i els bombers piròmans de Nitenyea, la guàrdia pretoriana del iudex stella Guerzun, el túnel de l’Ave (Cèsar) sota la Sacra Família-ae, les prostitutes follant en plenes Rambles, el galacto-turisme low cost pixant-se per les cantonades, la T1-Concorde estacionada enmig del Prat, l’independentisme descobert darrera la porta, els brots verds de la crisi marró tirant a negre...


Dossier 2009-2010 (pdf) o (doc)
Galeria de fotos per triar, remenar i descarregar
Podeu descarregar el cartell 2009-10 en alta resolució, aquí
llegiu-ne algunes crítiques, aquí, aquí o aquí
El disc-llibre del Jisàs

CONTACTE
www.pauriba.com
www.demortimers.com

matriumatràs@gmail.com
info@demortimers.com
TELÈFONS934655416, 689020321 (Memi)
600365156 (Johnny)


Nota al peu:
En aquest blog hi anirem penjant una pila de documents relacionats amb el Jisàs, alguns d'històrics i d'altres fins i tot anteriors al Jisàs però vinculats amb els nadals d'en Pau. No els trobareu com a noves entrades ja que ens proposem anar-ho endreçant per ordre cronològic i per tant en falsegem les dates d'edició dels nous comentaris per tal que caiguin al moment que els pertoca d'aquesta història. Podeu mirar de trobar la informació entre les etiquetes llistades a la dreta o tafanejant pels missatges anteriors.

2 comentaris:

  1. Enhorabona pel bloc, i quin tip de currar per posar tot això a punt, abans de començar la temporada 2009 - 2010, sort que sou tres i us deveu repartir la feina.

    FELICITAAAAAAAAAATS !!!!!!

    ResponElimina
  2. Pobre el "fàcil" guarnit de millets en el programa d'enguany, pero es el que toca.

    ResponElimina