8 d’oct. 2009

Rareses 2. Jisàs a Mallorca l'estiu del 2002


Jisàs amb De Mortimers a Palma de Mallorca l'estiu del 2002
Si la memòria no em falla ha esta la única vegada que hem fet el Jisàs en ple estiu. Cap al juny, a Palma s'hi celebrava una mena de saló del còmic i ens hi van convidar a presentar el llibre-disc del Jisàs que havia sortit l'hivern anterior i que van il·lustrat un equip de dibuixants mallorquins encapçalats per en Max.
Era el primer cop que agafàvem el barco plegats i encara ara em foto un tip de riure quan recoredo aquell conill en escabetx tan bo que en Joansu va cuinar per a l'ocasió i que no ens el deixaven menjar enlloc del vaixell. Va ser a l'anada o a la tornada que en Moi es va muntar aquella pel·lícula de la nina russa segrestada per una colla de mafiosos? L'escena del jacuzzi ja forma part de la llegenda. El cas és que va ser tot un viatge iniciàtic... i encara dura!

A l'aventura: En Moi i l'Abel Queralt, el Juansu, el Lluc, l'Uri que ben bé podria ser que fos en aquest bolo que comencés a fer segones veus, el Fari (que poc després va abandonar el barco), en Pau i la Memi prenyadíssima. En Johnny s'incorporaria tot seguit, no va apuntar-se encara a aquesta aventura però per Nadal ja hi era de ple.

Tot remenant capses he acabat trobant un feix de fotos de l'aventura que aquí us enllaço sense mirar de posar-hi ordre. Mercès a la Catherine Ceresole que ens va fer arribar un grapat de fotos en paper i en blanc i negre que acaben de passar per l'escaner fa no res en un intent destartalat d'anar compilant tota aquesta història del Jisàs.

3 comentaris:

  1. me sona que el bolou fou el 7 de juny, per concretar dates, i ara em balla si potser lo de la russa va ser quan vem anar a deià a fer el metralletres, potser...?
    no me'n recap
    diria que va ser a l'anada, la història amb els mafiosos, la nina la duien a mallorca per vendre-la, o més aviat llogar-la...

    ResponElimina
  2. Si la nina era aquesta que surt amb tu a la foto que enllaço aquí;:
    http://www.flickr.com/photos/matriumatras/4173793028/in/set-72157622971512890/

    no va ser al viatge a Deià sinó al primer.
    Qui ho pot confirmar de ple és el Fari perquè és l'únic que va fer aquest viatge i no el segon, però recorda que el viatge a Deià el vam fer amb camarot i per tant no vam tenir ocasió "d'alternar" tant, al primer anàvem en butaca i vam passar mig viatge menjant pipes a les butaques de davant de la botiga.

    De totes maneres me n'alegro de veuere que aquest blog no el llegeixo jo sola, almenys hi ha un parell de Queralts rondant aprop cosa que fa bon companyia.

    ResponElimina
  3. Eps!! jo també el llegeixo, i miro, i escolto, i m'ho passo "tope chupi" :))
    I el passo!!

    ResponElimina