7 d’oct. 2009

Jisàs Calendari Temporada 2001-2002

Jisàs amb De Mortimers a Palma de Mallorca l'estiu del 2002

L'any 2001 engega la primera gireta amb De Mortimers (ja li dedicarem una entrada com cal al relat dels inicis d'aquesta col·laboració que la cosa té suc).

Hi ha algunes dades un xic dubtoses, esperem que la infal·lible memòria d'en Moi acabi de llimar les incerteses.

2001 desembre
14 – Estrena del Jisàs de Netzerit o Capítol 0 de la Guerra de les Galàxies a l’Espai. Gran nevada. (En escena ja s'hi trobaven 4 o 5 membres de De Mortimers tot i que no encara amb la presència que agafarien de seguida).

25 - Col·laboració d'un parell de nadales al "Politichien Kabarett" de El Burladero al Teatreneu (acompanyat per una minsa representació de De Mortimers).

28 – Jisàs a Lleida al Cafè del Teatre de l'Escorxador amb (1r bolo complet Pau + De Mortimers)
(tot nevat)
29 – Jisàs a La Garriga (Amb Roger Mas, crec recordar,o aquí o al de Lliçà)

2002 gener
4 - Jisàs al Bar Tiana (x precisar la data)
7 – Jisàs a Lliçà

2002 febrer
1 – Razzmataz (Aniversari de Cañamo) Licors amb De mortimers i la banda del Vinyals. (No té gaire a veure amb el Jisàs, però aquí queda dit perquè tot anava fent que quedés consolidada la col·laboració entre en Pau Riba i De Mortimers. En aquesta ocasió vam comptar també amb la presència d'en Marci).
19 – Gravació del programa tv Bohemia al Teatreneu amb la participació de Pau i De Mortimers (un parell de Nadadales només però crucial per a la trajectòria de De Mortimers que coincidien al programa amb en Tortell Poltrona i allà mateix els fitxà per endurse'ls de gira imminent. Aquest fet causà una petita crisi al Jisàs ja que perdíem uns quants membres crucials de De Mortimers per al Jisàs però sortosament en guanyarem uns quants més).

2002 juny:
7 – presentació del LCD Jisàs a Palma de Mallorca durant la Fira del llibre Pau + De Mortimers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada