20 de set. 2009

Orígens de l'espectacle Jisàs. Segona etapa: Cap al disc


La segona etapa arrencaria l'any 2000, quan tal com us acabem de relatar a l'entrada anterior, a Vilassar de Dalt aconsegueixen reunir de nou a en Pau i a en Toti Soler per representar el Jisàs el gener de l'any 2000.
Engrescats per l'èxit obtingut, tot un seguit de teatres i sales demanen l'espectacle pel nadal següent i així doncs, el desembre del 2000 i el gener del 2001 s'organitza una gireta de nadales amb gran èxit de públic. A les acaballes ja començàvem a parlar de la possibilitat de deixar-ho enregistrat en un disc.


Durant l'estiu hi hagué una primera intentona, en Toti enregistrà unes bases al seu estudi, però en Pau apuntava a fer un disc més desmarcat dels clàssics de nadales, una possibilitat seria enregistrar el directe però en Toti defugí la proposta, es trobava en un punt diferent del d'en Pau i s'estimà més no tirar endavant amb el disc.

Com que ja havíem reservat data a l'estudi, vam trobar escaient traslladar la proposta a en Jordi Pujol, l'entranyable, al cap i a la fi, el projecte tocava de ple el cançoner popular i just aquest era el territori de cultiu d'en Pau i Jordi.

Aquí en trobareu el resum de la primera part d'aquesta història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada