4 de gen. 2016

Cartells de les quinze temporades

Enguany hem presentat (de fet encara ens queden dues representacions al Clap de Mataró el dia 8 de gener i a El Morell (Tarragona) el dia 9) la quinzena temporada del Jisàs de Netzerit o Capítol zero de la guerra de les galàxies..
Com ja hem explicat, l'espectacle parteix d'un text central on es van intercalant les nadales (més o menys) tradicionals amb la narració del naixement de Jesús explicada en clau Guerra de les Galàxies i tot va farcit amb el trinxat dels esdeveniments polítics de l'any. Això fa que cada any l'espectacle es renovi sense perdre l'essència.
Una entrellucada als cartells ens permet revisar a través dels diferents títols de l'espectacle el circ polític dels darrers 15 anys.
Partint del primer cartell que van dissenyar en Pau Riba i la Memi March, cada any s´hi van sobreposant els nous títols o les diferents imatges que els il·lustren. A partir del segon cartell, en Pau va comptar sovint amb la col·laboració d'en Pauet per al disseny, fins arribar al cartell del 2015 que ha estat obra i gràcia de la Mireia Cardús i en Maus.

Cliqueu per veure a Flikr els cartells del Jisàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada